Bedrijfsprofiel

Westdijk's Kwekerijen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de teelt van tuinvarens.

Assortiment

Westdijk’s Kwekerijen biedt een breed scala aan varensoorten, met meer dan 30 verschillende soorten waarvan vele wintergroen.

Deze variëteit stelt klanten in staat om uit verschillende opties te kiezen. Bovendien zijn de varens beschikbaar in verschillende potmaten en -modellen, waardoor klanten flexibiliteit hebben bij het selecteren van producten die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Kwaliteit

Het bedrijf streeft naar een hoog kwaliteitsniveau van de producten.

We bereiken dit door gebruik te maken van het milde klimaat en de zuivere lucht van de provincie Zeeland, evenals de kennis en ervaring die we hebben opgedaan tijdens jaren van teelt van tuinvarens. Bovendien maken we gebruik van moderne technieken om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

Visuele aantrekkelijkheid

Westdijk’s Kwekerijen begrijpt het belang van een goede eerste indruk op consumenten. We zorgen ervoor dat elke bestelling er bij aflevering aantrekkelijk en verzorgd uitziet.

We beschouwen elke kar varens die we verzenden als promotiemateriaal, wat betekent dat we veel waarde hechten aan de presentatie van onze producten.

Betrouwbaarheid en capaciteit

Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbaarheid en capaciteit om omvangrijke en samengestelde orders uit te voeren.

We zijn in staat om te voldoen aan de speciale wensen van de afnemers, wat betekent dat ze flexibiliteit hebben bij het afhandelen van verschillende soorten bestellingen.

Al met al is Westdijk’s Kwekerijen een gespecialiseerd bedrijf dat een breed assortiment hoogwaardige tuinvarens aanbiedt.

We hechten waarde aan kwaliteit, visuele aantrekkelijkheid en klanttevredenheid door betrouwbaarheid en capaciteit bij het afhandelen van orders.

Je bevindt je op

Bedrijfsprofiel

Bekijk meer